LOEY Talent Award

De LOEY Talent Award is de onderscheiding voor de meest talentvolle online ondernemer van Nederland. De award wordt uitgereikt aan een ambitieuze online ondernemer die groei en innovatie bewerkstelligt en hiermee de Nederlandse online industrie inspireert; een ondernemer die in de toekomst kans maakt op de befaamde LOEY Award. De LOEY Talent Award werd in 2017 gewonnen door Danique Wiltink (Nimbles).

Finalisten LOEY Talent Award 2018

Het LOEY Expertpanel selecteerde onderstaande 3 finalisten voor de LOEY Talent Award 2018. Op woensdag 12 september zullen de 3 finalisten worden gepresenteerd tijdens de negende uitreiking van de LOEY Awards. Het aanwezige publiek bestaande uit 250+ topondernemers kiest de uiteindelijke winnaar.

Thijs Bosgoed

BuyBay

Thijs Bosgoed is de CEO en medeoprichter van BuyBay. BuyBay geeft retouren een tweede leven door ze aan te bieden aan consumenten. Gestart in 2014 met zijn broer Erik, biedt Bosgoed met BuyBay aan de hand van slimme prijsberekening, snelle levering en verkoop via bekende, grote platformen een innovatieve totaaloplossing voor retourgoederen. De groei van BuyBay laat zich omschrijven als exponentieel. Met BuyBay wil Bosgoed de Europese retourmarkt openbreken, alleen al jaarlijks worden zo'n 3,5 miljard goederen retour gezonden in Europa. BuyBay ontving hiervoor in maart van dit jaar een Horizon 2020 subsidie van twee miljoen euro door de Europese Commissie.

Lees meer

Paul Eggink

Temper

Paul Eggink is CEO en mede-oprichter van Temper, een platform waar horeca freelancers reageren op opdrachten van horecabedrijven. Eggink startte Temper in 2015 en runt het bedrijf samen met zijn mede-oprichters Jeroen Jochems en Niels Arntz. Temper functioneert als een online marktplaats waar freelance horeca personeel, zonder tussenkomst van een uitzendbureau, ingezet kan worden door hotels, bars, restaurants en clubs. Temper neemt daarbij zoveel mogelijk zaken uit handen, zoals uitbetaling, ondersteuning bij btw-aangifte en helpt bedrijven zich succesvol te positioneren op het platform. Op dit moment zijn er zo’n veertigduizend freelancers en vijfentwintighonderd horecabedrijven aangesloten bij Temper en stapsgewijs wordt het bedrijf actief in nieuwe Nederlandse steden. Eggink heeft met Temper in 2017 een investering opgehaald bij verschillende private investeerders en is nadrukkelijk betrokken in het politiek maatschappelijke debat over de toekomst van de arbeidsmarkt.

Lees meer

Joep Gommers

EclecticIQ

Joep Gommers is de CEO en oprichter van EclecticIQ, een platform dat cyber-inlichtingen toegankelijker maakt. Gommers startte in 2014 met EclecticIQ en heeft inmiddels een team van meer dan zestig medewerkers. Met EclecticIQ biedt Gommers klanten een dashboard met data en inzichten over digitale dreigingen. Hiermee weet het cybersecurityteam van een bedrijf wanneer ze in actie moeten komen. EclecticIQ behoort tot de snelstgroeiende Nederlandse technologiebedrijven en wil niet alleen uitbreiden binnen Europa, maar zet ook in op de Afrikaanse en Noord-Amerikaanse markt. Gommers haalde voor deze groei in 2017 een series B investering van veertien miljoen euro op onder leiding van Keen Venture Partners.

Lees meer

Laatste winnaar

LOEY TALENT AWARD 2018

Andere winnaars

Gerelateerde media