Partners

Partners van de Stichting LOEY maken het mogelijk om jaarlijks online ondernemerschap in Nederland in de schijnwerpers te zetten. Partners afkomstig uit de online industrie zorgen ervoor dat betrokkenheid uit het gehele ecosysteem aanwezig is. Dit zijn de partners die in 2017 de LOEY Awards mogelijk maken.

PWC

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. Vertel ons wat voor u belangrijk is. Meer informatie over ons vindt u op www.pwc.nl.

Website
Lexence

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor en biedt resultaatgerichte en kostenbewuste juridische ondersteuning, op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht.

Website
Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen, een samensmelting van twee gespecialiseerde financial boutiques, is het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland.

We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. In die tijd heeft onze Nederlandse handelsgeest ons en onze klanten door een stroom van veranderingen geloodst.

Website
Post NL

PostNL is de onmisbare schakel tussen de fysieke en online wereld. PostNL heeft het grootste netwerk voor het verzenden van brieven, goederen en e-commerce in de Benelux.

Website
Levi9

Levi9 is een Nederlandse IT dienstverlener met meer dan 750 IT specialisten in Oost en Centraal Europa. Onze teams werken op afstand op het gebied van productontwikkeling, beheer en onderhoud en de operatie voor industrieleiders in Nederland en voor internationale klanten.

Website
Topicz Creative

Topicz:creative is het creatieve bureau van Danny Sengers. Topicz:creative is vanaf de start verantwoordelijke voor de visuele identiteit van de LOEY Awards.

Website
Emerce

Emerce is het multichannelplatform over online business en marketing in Nederland. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis door het uitgeven van een magazine, nieuwssite en het organiseren van events.

Website

Mediapartner