Partners

Partners van de Stichting LOEY maken het mogelijk om jaarlijks online ondernemerschap in Nederland in de schijnwerpers te zetten. Partners afkomstig uit de online industrie zorgen ervoor dat betrokkenheid uit het gehele ecosysteem aanwezig is. Dit zijn de partners die in 2019 de 10e editie van de LOEY Awards mogelijk maken.

PWC

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. Vertel ons wat voor u belangrijk is. Meer informatie over ons vindt u op www.pwc.nl.

Website
Lexence

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor en biedt resultaatgerichte en kostenbewuste juridische ondersteuning, op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht.

Website
Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen, een samensmelting van twee gespecialiseerde financial boutiques, is het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland.

We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. In die tijd heeft onze Nederlandse handelsgeest ons en onze klanten door een stroom van veranderingen geloodst.

Website
Post NL

PostNL is de onmisbare schakel tussen de fysieke en online wereld. PostNL heeft het grootste netwerk voor het verzenden van brieven, goederen en e-commerce in de Benelux.

Website
Levi9

Levi9 is een Nederlandse IT dienstverlener met meer dan 750 IT specialisten in Oost en Centraal Europa. Onze teams werken op afstand op het gebied van productontwikkeling, beheer en onderhoud en de operatie voor industrieleiders in Nederland en voor internationale klanten.

Website
Emakina

Emakina Group is een toonaangevend, onafhankelijk Europees digitaal bureau-netwerk met wereldwijd bereik. In 12 landen werken zo’n 900 technologie- en marketingdeskundigen aan de groei en merkwaarde van zijn nationale en internationale klanten. Op basis van gedegen research en ervaring ontwikkelt Emakina scherpe klantinzichten en doeltreffende strategieën, campagnes, websites, applicaties en e-commercetoepassingen.

Website
Emerce

Emerce is het multichannelplatform over online business en marketing in Nederland. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis door het uitgeven van een magazine, nieuwssite en het organiseren van events.

Website
Adformatie

Adformatie is hét crossmediaal platform voor de marketingprofessional. Met 24 uur per dag nieuws, achtergronden en ontwikkelingen uit de wereld van marketing, media, creatie en communicatie. Het platform bestaat uit de vakglossy Adformatie, de website Adformatie.nl, de dagelijkse en wekelijkse e-mailnieuwsbrieven en een online vacaturebank. Daarnaast organiseert Adformatie diverse congressen, seminars en opleidingen.

Website
Capital C

De Diamantbeurs in Amsterdam werd in 1911 ontworpen door Gerrit van Arkel. Het pand, met een vloeroppervlak van 8.000 m2, heeft bijna tachtig jaar dienst gedaan als centrum voor de diamanthandel, totdat het te klein werd bevonden.

Nu, meer dan een eeuw later, hebben Sijthoff Media en Zaldelhoff Beheer B.V. de handen ineengeslagen om de Diamantbeurs te renoveren op basis van de originele bouwtekeningen van Van Arkel.

Onder de naam Capital C – de C staat voor creativiteit, commercie, connect en café – moet het monumentale gebouw een bruisend centrum worden voor creatieve start-ups, freelancers en zelfstandigen, maar ook ruimte bieden aan gevestigde ondernemingen in de digitale media, reclame, kunst en fotografie.

Website
Bud

Budweiser is het meest verkochte bier ter wereld en in Nederland is Bud het meest gedronken Amerikaanse bier en geldt als een van de bekendste symbolen van de typisch Amerikaanse "way of life".

Website